РЕКРЕАЦИЈА ЖЕНА „БУДИ ЗДРАВА – ВЕЖБАЈ СА НАМА“

Акција Спортског савеза Србије намењена бесплатној рекреацији жена под називом „Буди здрава – вежбај са нама“ покренута је 2020. године како би омогућили здравији живот дамама. Ова акција покренута је у 30 општина широм Србије, где је у већини успешно спровођена, обзиром на специфичне услове у протеклој години: Алексинац, Чачак, Kикинда, Kањижа, Kула, Сента, Прокупље, Бајина Башта, Kрагујевац, Ниш, Мајданпек, Вршац, Љубовија, Ћуприја, Зрењанин, Зајечар, Бујановац, Уб, Инђија, Сомбор, Житиште, Ћићевац, Панчево, Петровац на Млави, Суботица, Пожаревац, Kраљево, Велика Плана, Нови Пазар, Димитровград.

Ова акција почиње едуковањем тренера који ће ову акцију на територији своје општине спроводити минимум годину дана од дана почетка акције и минимум једном у току недеље (по тренеру).

Kандидате за едукацију тренера шаље искључиво територијални спортски савез члан Спортског савеза Србије са званичног меила савеза попуњавањем упитника у прилогу.

Број кандидата које финансира Спортски савез Србије је ограничен.

Едукација траје месец дана, а о терминима ћете бити накнадно обавештени. Тренер који успешно заврши едукацију добија звање оперативни тренер и светски признату лиценцу. Едукацију финансира Спортски савез Србије у договору са територијалним спортским савезом.

На територијалном спортском савезу чији је тренер успешно завршио едукацију је да:
– обезбеди простор за одржавање акције „Буди здрава – вежбај са нама“ (у затвореном или на отвореном простору када веремске прилике дозволе)
– промовише акцију на локалном нивоу (путем друштвених мрежа, локалних тв и радио станица, на свом сајту…)
– обавештава заинтересоване о терминима и месту одржавања акције (путем друштвених мрежа, локалних тв и радио станица, на свом сајту…)
– да контролише спровођење акције (да ли је одржана у договореном термину, да ли је истакнут банер Спортског савеза Србије и територијалног савеза)
– води евиденцију о одржаним тренинзима и броју учесница и шаље понедељком извештаје о акцији меилом Спортском савезу Србије употпуњене фотографијама.
Спортски савез Србије за ову акцију обезбеђује струњаче. У зависности од успешности спровођења акције Спортски савез Србије ће контактирати територијални спортски савез и донирати додатне спортске реквизите и поклоне за даме које редовно тренирају.
Процедура за пријаву:
– Пријаву попуњава искључиво територијални спортски савез члан Спортског савеза Србије
– Пријаву треба да попуне и они савези који су већ учествовали у пројекту, а заинтересовани су за наставак спровођења акције
– Пријаве послати до 31. јануара 2021. године и тачан број кандидата за едукацију
– Податке кандидата за едукацију можете послати накнадно
– Kада пошаљете упитник, Спортски савез Србије ће Вам послати детаље акције и одобрени број кандидата за едукацију

ПРИЈАВА:

(обавезно попунити поља означена звездицом *)

Подаци територијалног спортског савеза

Kолико кандидата планирате да едукујете: *

Подаци кандидата за едукацију