Ове године по први пут Сеоске игре ССС одржане су и у Ћићевцу. Са територије општине окупило се пет екипа – Појате, Град Сталаћ, МЗ Ћићевац, Плочник и Лучина, које веома топло време није омело да се такмиче у свим дисциплинама.
Велика и неизвесна борба водила се до самог краја. Најбољи у народном рвању били су такмичари Лучина, најбрже су полигон спретности претрчали Kатарина Живковић и Никола Николић из Плочника, док је победу у обарању руке однео Марко Миладиновић такмичар Појата. У надвлачењу конопца, трци у џаку, скоку у даљ и бацању камена најуспешнија је била екипа МЗ Ћићевац, а Град Сталаћ је однео победе у фудбалу, одбојци, шаху и надвлачењу штапа. Тако да је Град Сталаћ за један бод освојио коначно прво место. Другопласирана је МЗ Ћићевац, треће место освојили су такмичари Појата, четврто Лучина и пето место Плочник.
Велико хвала свим такмичарима на добром расположењу, Спортском савезу општине Ћићевац и локалној самоуправи на гостопримству и помоћи у организацији, а ВОДА ВОДИ на освежењу.
Надамо се да се видимо и следеће године!