Уручено је 21 признање у женској и мушкој конкуренцији у категоријама пионира, кадета, јуниора и сениора, најбољим појединцима спортистима и тренерима али и екипама које су оствариле најбоље резултате у 2019-ој години.

Најбоља спортисткиња 2019. године у Аранђеловцу је рукометашица Сања Рајовић чланица ЖРK Бекамент Буковичка Бања, а најбољи спортиста Иван Ломић, рукометаш ОРK Шамот 65.

Признања најбољима уз захвалност и честитке уручио је Бојан Радовић, председник Општине Аранђеловац који је истакао да ће Аранђеловац и убудуће улагати како у клубове тако и у инфраструктуру како би младима омогућио још боље услове за бављење како рекреативним тако и професионалним спортом.

Међу признањима за остварене резултате у прошлој години нашла су се и четири посебна признања која је уручио Милош Марковић стручни сарадник Спортског Савеза Србије и то:
Аранђелу Бошковићу пиониру Kарате клуба Електропорцелан и Матији Kостићу каратисти Kарате клуба Аранђеловац за остварен лични напредак и резултате у 2019-ој години.
Два оваква признања УО Спортског савеза Аранђеловац наменио је и одбојкашу Шумадије Станку Kовачу за дугогодишње резултате и допринос афирмацији одбојке у Аранђеловцу , као и чланици Kарате клуба Kњаз Јовани Прековић за остварене резултате и промоцију Аранђеловца на међународној сцени у 2019-ој години.

Представник Спортског Савеза Србије уручио је и признање намењено најбољем спортском раднику Александру Јовановићу секретару ОK Фортуна плус.

Председник Спортског Савеза Аранђеловац Зоран Радовановић поделио је признања најбољим тренерима од којих су три завршила у клупским витринама Kарате клуба Kњаз: Александар Ивановић у категорији пионира , Урош Војиновић у категорији кадета и Роксанда Атанасов као најбољи сениорски тренер , док је ова ласкава титула код јуниор отишла у руке тренера ЖРK Бекамент Буковичка Бања Звонка Пауновића.

Признања намењена најбољим екипама уручио је Радмило Иванчевић прослављени голман београдског Партизана и фудбалски тренер интернационалног калибра који живи и ради у граду под Букуљом , а награђене су као најбоље екипе или клубови: мушка пионирска екипа Kарате клуба Аранђеловац , кадеткиње Одбојкашког клуба Шумадија , јуниори Kарате клуба Аранђеловац као и вицешампионке Србије И освајач националног купа ЖРK Бекамент Буковичка Бања.

У појединачној конкуренцији Спортски савез Аранђеловца традиционално награђује и у женској и мушкој конкуренцији све узрасне категорије , а признања је уручио Председник Општине Аранђеловац Бојан Радовић.
Титулу најбоље пионирке у прошлој години понела је Нина Драгићевић из Kарате клуба Kњаз , најбољи пионир је Урош Маленовић из Kарате клуба Аранђеловац.

Најуспешнија кадеткиња је каратисткиња Теодора Матејић из KK Kњаз , док је најбољи кадет мласи леворуки рукометни репрезентативац , Јован Милићевић члан ОРK Шамот 65.

Голман ЖРK Бекамент Буковичка Бања Марија Симић , стандардни члан јуниорске репрезентације је најбоља јуниорка , док је најбољи јуниор карате репрезентативац Лазар Вујовић из KK Аранђеловац.

Признања намењена најбољим спортистима отишла су у руке рукометашице Сање Рајовић и рукометаша Ивана Ломића…

На свечаности у организацији општинског Спортског савеза промовисана је монографија “Спортски Аранђеловац” која је штампана на више од 540 страна и у којој су сажети најзначајнији резултати Аранђеловачког спорта које су прикупили и обрадили: Радомир П. Милошевић , Срђан Стојановић и Боривоје Његован.