Inđija ne mora da brine za budućnost sporta, a da je zaista tako potvrđuju brojne nagrade i priznanja inđijskim sportistima na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima. Savez sportova opštine Inđija im je još jednom odao priznanje organizujući svečanu skupštinu na kojoj su im uručena priznanja za izvanredne uspehe u različitim kategorijama.

Za najuspešniji muški kolektiv izabran je FK „Inđija“, najuspešniji ženski kolektiv ŽRK „Železničar“, najbolji seniorski sportista je atletičar Miloš Malešević, a seniorka rukometašica Tamara Kostić. U kategoriji omladinaca najuspešniji je strelac Dimitrije Gaćeša i rukometašica Jovana Avramović, dok su zapažene rezultate i priznanje kao pioniri dobili tekvondoisti David Kukić i Mia Buneta.

Za najuspešnijeg trenera proglašen je Vlada Šimičić, strateg ŽRK „Železničar“, dok je najuspešniji sportski radnik iz istog kluba-sportski direktor Goran Milanović.

Dodeli priznanja prisustvovao je i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je izrazio zadovoljstvo postignutim na sportskom polju. Gak je istakao da Savez sportova opštine Inđija na čelu sa predsednikom Dragoljubom Samardžićem i gensekom Ljubomirom Kovačevićem radi bolje nego ikad, da spada u najbolje u Srbiji i da je to zahvaljujući odličnoj saradnji sa izvršnim organima opštine i prepoznatljivosti obe strane o važnosti razvoja sporta.

Svečanoj skupštini su prisustvovali predstavnici Sportskog saveza Srbije Miloš Marković i Dragan Šešum, Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, generalni sekretar Saveza sportova Vojvodine Mladen Stojšin.