Инђија не мора да брине за будућност спорта, а да је заиста тако потврђују бројне награде и признања инђијским спортистима на националним и међународним такмичењима. Савез спортова општине Инђија им је још једном одао признање организујући свечану скупштину на којој су им уручена признања за изванредне успехе у различитим категоријама.

За најуспешнији мушки колектив изабран је ФК „Инђија“, најуспешнији женски колектив ЖРК „Железничар“, најбољи сениорски спортиста је атлетичар Милош Малешевић, а сениорка рукометашица Тамара Костић. У категорији омладинаца најуспешнији је стрелац Димитрије Гаћеша и рукометашица Јована Аврамовић, док су запажене резултате и признање као пионири добили теквондоисти Давид Кукић и Миа Бунета.

За најуспешнијег тренера проглашен је Влада Шимичић, стратег ЖРК „Железничар“, док је најуспешнији спортски радник из истог клуба-спортски директор Горан Милановић.

Додели признања присуствовао је и председник општине Инђија Владимир Гак који је изразио задовољство постигнутим на спортском пољу. Гак је истакао да Савез спортова општине Инђија на челу са председником Драгољубом Самарџићем и генсеком Љубомиром Ковачевићем ради боље него икад, да спада у најбоље у Србији и да је то захваљујући одличној сарадњи са извршним органима општине и препознатљивости обе стране о важности развоја спорта.

Свечаној скупштини су присуствовали представници Спортског савеза Србије Милош Марковић и Драган Шешум, Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, генерални секретар Савеза спортова Војводине Младен Стојшин.