Пријем за представнике ССС уприличен је код новог градоначелника Панчева Александра Стевановића и заменице градоначелника Драгане Kупрешанин, заједно са представницима Спортског савеза града Панчева. У овом граду од прошле недеље покренута је акција бесплатне рекреације намењене пре свега дамама „Буди здрава – вежбај са нама“. Председник ССС сумирао је утиске:
– У Панчеву, граду спорта, упознали смо се са новим градоначелником. Господин Стевановић је на састанку показао велико интересовање за спорт по коме је Панчево и препознатљиво и истако значај овог сегмента. Млади људи Спортског савеза Панчева које предводи Слободан Битевић веома су посвећени свом послу и имамо већ дуго одличну сарадњу. Желим да тако и наставимо – рекао је Давор Штефанек. Генерални секретар Горан Маринковић истакао је:
– У Панчеву је акција „Буди здрава – вежбај са нама“ пробудила је велико интересовање и позитивне утиске. Данашњи састанак наставак је добре сарадње са спортским савезом и почетак сарадње са новим градоначелниким – рекао је Маринковић.