Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић уговстили су ново руководство Спортског савеза Београда.
У октобру месецу Спортски савез Београда на редовној изборној скуштини добио је новог председника, изабран је Ђорђе Пејчић (бивши в.д. директора СЦ Нови Београд), а за генералног секретара је именован Небојша Јевремовић (дугогодишњи секретар Веслачког савеза Србије). Овај радни састанак био је званично упознавање руководства два савеза.
– Драго нам је да смо на овом састанку разменили идеје и значајне информације о функционисању спорта у Београду, али и Србији. Верујем да је ово добар почетак успешне сарадње Спортског савеза Србије и наше чланице територијалног Спортског савеза Београда. Kако би спорт напредовао, морамо заједнички деловати, а Београд као главни град наше земље центар је и многих спортских дешавања. Верујем да ће господа Пејчић и Јевремовић бити на висини задатка током свог мандата и да ће унапредити спорт у Београду. Желим им успех и срећу у раду – истакао је председник ССС Давор Штефанек.
Уз жеље за одлично функционисање Спортског савеза Београда, генерални секретар Горан Маринковић је додао и:
– Разговарали смо о заједничкој сарадњи у наредној години. Председник Пејчић и генерални секретар Јевремовић изразили су жељу да се прикључе акцијама Спортског савеза Србије. На овај начин успешније ћемо решавати евентуалне проблеме у спорту на територији Београда и активираћемо београдске спортске савезе – рекао је генерални секретар ССС Горан Маринковић.