„Буди здрава, вежбај са нама“ је пројекат Спортског Савеза Србије у којем даме из преко 30 општина широм Србије бесплатно вежбају. Посвећеност младих инструктора који су стекли светску лиценцу оперативног тренера, као и помоћ територијалних спортских савеза у спровођењу овог пројекта допринели су све већој популарности саме акције. Чачак је један од градова који су пример доброг рада, имају 7 едукиваних тренера и акцију спроводе већ две године. Зато су одлучили да овог пута нап „Новогодишњи тренинг“. Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић је истакао:
– Поносни смо на све наше чланице које учествују у пројекту. Kонстантан рад је видљив и у Новом Пазару и у Сомбору, да не набрајам све. А на иницијативу координатора пројекта за Чачак, Иване Вукајловић, у хали KK “Борац“ организован је „Новодишњи тренинг“ за жене. На једном месту смо видели преко 150 жена које су се одлично забавиле и одрадиле сјајан тренинг. Желим свим дамама да се прикључе пројекту, а колегама из територијалних савеза да наставе са добрим радом.
Подршку у организацији Новогодишњег тренинга пружили су град Чачак, СЦ „Младост“ и Чачански Спортски Савез. Манифестацију су подржале, теретане као и многе друге спортске организације. За све учеснике тренинга обезбеђени су пригодни поклони.