Приликом посете Горњем Милановцу, представници Спортског савеза Србије заједно са председником општине обишли су Спортску халу „Бреза“. Сама хала је реновирана, а уз њу изграђене су и додатне просторије – нове свлачионице, теретана, као и сала за борилачке спортове, радови се приводе крају, те ће становници ове општине ускоро моћи да уживају у одличним условима за бављење спортом и рекреацијом.

Председник ССС Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић поделили су 9 комплета опреме и пакете лопти младим кошаркашима, рукометашима и фудбалерима.

Том приликом председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић:

– Након данашње посете делегације Спортског савеза Србије можемо закључити да постоји обострана жеља да се поново активира спортски савез Горњег Милановца, што ћемо заједнички у наредним данима и урадити. Желим да им се захвалим на опреми коју су донели за наше малишане, прелеп гест, помагање млађим селекцијама клубова и рекреативним спортистима је примаран циљ како локалне самоуправе тако и Спортског савеза Србије – рекао је Ковачевић.

Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек захвалио се председнику општине на пријему:

– Имали смо један изванредан састанак. Битна је добра воља, кооја постоји на обе обе стране и мислим да ће након поновног активирања Спортског савеза Горњег Милановца, спорт ове општине бити на још већем нивоу. Овом приликом поделили смо спортску опрему за најмлађе спортисте, као и лопте, па се надамо да ће овај вид пажње помоћи да се настави још бољи рад на тренинзима малишана после паузе због епидемије – рекао је Штефанек.