Прва општина, од 43 пријављене, која је организовала такмичење „Лига малих шампиона“, пројекат Спортског савеза Србије и Савеза за предшколски спорт и физичко васпитања је општина Оџаци. Предшколци и деца из старијих група из ПУ „Полетарац“ екипно су се такмичили на полигону спретности „Буди брз и спретан“ и штафетној трци на 20.000 центиметара, радовали се и навијали за своје другаре. Сви учесници су победници и сви су добили медаље, а најбоље екипе пехаре и они ће представљати Оџаке на финалу у оквиру Великог сајма спорта у Београду.
Такмичењу су присуствовали и испред Спортског савеза Србије Драган Шешум, из Савеза за предшколски спорт и физичко васпитање Горан Вјештица и Горан Перић, из Спортског савеза Војводине председница Јасмина Јурас, већник задужен за спорт у општини Оџаци Небојша Николић, председница Спортског савеза општине Оџаци Јелена Игњатић и секретар Михајло Сујер.
Хвала Спортском савезу општине Оџаци на одличној организацији, раду са децом и промоцији спорта и здравих животних навика, локалној самоуправи и Спортском савезу Војводине на подршци. Велико хвала и тренерима, васпитачима, родитељима и деци који су схватили циљ Лиге малих шампиона, а то је бављење спортом од најранијег узраста.