Одржана је прва седница Управног одбора Спортског савеза Србије у новом сазиву.
Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек поздравио је чланове Управног одбора и пожелео им пуно успеха у раду током наредне четири године
– Протекле четири године биле су веома успешне. Спортски савез Србије постаје све препознатљивији, а акције које спроводимо су из године у годину све масовније. Желим да заједнички наставимо да радимо још боље, да манифестацијама попут Малих сајмова спорта, Сеоских игара, Буди здрава – вежбај са нама, Спорт је важан да би био здрав и снажан и Спорта у полицији прикључи још више деце и одраслих, да се још више баве спортом и воде здрав начин живота. У плану имамо још најмање две нове акције у 2022. години посвећене пре свега старијима и деци у дијаспори. Зато се надам да ћемо добро функционисати и у наредне четири године – рекао је Штефанек.
У наредне четири године чланови Управног одбора Спортског савеза Србије су: Ивана Максимовић, Милица Старовић, Славољуб Пипер, Жељко Овука, Милан Радаковић, Слађан Станојковић, Марко Мајкић, Сретен Дамњановић, Горан Ивановић, Иван Kнежевић, Драган Максимовић, Горан Грбовић, Урош Зековић, Душан Божић, Дамир Микец, Милан Михајловић, Дане Kорица и Александар Тошић.