Sedamnaestu godinu za redom, u aprilu, Radio-televizija Srbije seća se i odaje počast onima koji su izgubili život u bombardovanju zgrade RTS 1999. godine tokom jednog od najmonstruoznijih trenutaka u modernoj istoriji. Takođe, to su dani pijeteta prema svim nevinim žrtvama NATO agresije u Srbiji.
Memorijalni turnir, osim u Beogradu, igrao se u još 8 gradova Srbije: NIŠ, POŽAREVAC, KRAGUJEVAC, UŽICE, ZRENJANIN, BOR, JAGODINA i SUBOTICA.
Finale turnira Igrajmo za 16 održano je u hali SC „Voždovac“,, a pobednik u muškoj konkurenciji je ekipa RTV Vojvodine koja je u finalu bila bolja od tima Obezbeđenja rezultatom 4:1. Treće
mesto osvojila je ekipa Rasveta i meda. U ženskoj konkurenciji u superfinalu, Sportska redakcija pobedila je ekipu RTS Planeta sa 3:0, a treće mesto osvojila je Vojna akademija.
Nagrade najboljim pojedincima uručio je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, a pehar pobednicima predali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i urednica RTS Olivera Kovačević.
U šest sportova učestvovalo je više od 3000 ljudi iz Srbije, regiona i dijaspore… I svi su poslali jasnu poruku – da se nikad ne zaboravi.