Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић био је гост Спортског савеза града Kрушевца. Том приликом одржан је радни састанак са председником Спортског савеза града Kрушевца на тему финкционисања и унупређења рада територијалног спортског савеза, продубљивање сарадње са Спортским савезом Србије, а све у циљу унапређења и омасовљења спорта и здравог стила живота.
Генерални секретар Спортског савеза Србије том приликом у име Спортског савеза Србије уручио је вредну донацију 80 лопти за (рукомет,фудбал,одбоијку и кошарку) које су намењене крушевачким спортским колективима, а које ће Спортски савез града Kрушевца расподелити својим чланицама у циљу стварања бољих услова за бављење спортом и омасовљења спортских активности.
У име Спортског савеза града Kрушевца и чланица којима је донација намењена, председник Спортског савеза града Kрушевца захвалио се Спортском савезу Србије на вредној донацији и истако да ће ова помоћ бити значајан допринос у побољшању услова рада у крушевачким спортским организацијама.