И поред тешког времена традиција је настављена, у Ћуприји је одржана 75. улична трка. Трку је отворио заменик председника општине Владимир Васиљевић. Генералном секретару Спортског савеза Србије Горану Маринковићу уручена је захвалница за одличну сарадњу и подршку Спортском савезу општине Ћуприја.

Српски атлетичар Елзан Бибић из Новог Пазара, победник је 75. јубиларне уличне трке, најстарије у Европи, одржане у Ћуприји, по киши, хладном и ветровитом времену. Ово је пета победа Бибића у на уличним тркама у Ћуприји, а други је био Милош Малашевић из Инђије а треци Јан Кокаљ из Словеније. Реч је о главној трци, сениора „Меморијал Александар Петровић“ на 3.000 метара, коју је трчало 12 атлетичара из градова Србије: Београда, Инђије, Новог Пазара, Чачка, Пожаревца, Лепосавића и БиХ, Словеније и Бугарске.

Награде, дипломе и пехаре победницима уручио је председник Скупштине општине Ћуприја Нинослав Ерић.
Ове године због епидемије корона вирусом, осим главне трке било је само још шест трка: млађе пионирке и малђи пионири, старије пионирке и пионири на 900 метара, млађи и старији јуниори и млађе и старије јуниорке на 1.500 метара. Трци су присустовали бројни прослављени асови српске и југословенске атлетике међу којима и Вера Николић и Дане Корица.