SD Crvena zvezda ove godine proslavilo je 75 godina postojanja. Svečanosti u medija centru stadiona Rajko Mitić prisustvovao je ispred Sportskog saveza Srbije generalni sekretar Goran Marinković.

Za najboljeg pionira nagradu primio karatista Andrej Stanić od Milana Baštinca, člana UO SD Crvena zvezda. Za najbolju pionirku proglašena je košarkašica Marija Avlijaš. Najbolji pionirski klub u protekloj godini bio je Karate klub Crvena zvezda. Najbolji kadet u prethodnoj godini bio je teniser Stefan Popović, a za najbolju kadetkinju Crvene zvezde proglašena je veslačica Maja Mišljenović. Odbojkaši Crvene zvezde dobili su nagradu za najbolji kadetski klub. Fudbaler Ilija Babić dobio je priznanje za najboljeg juniora. Najbolja juniorka Crvene zvezde u protekloj godini bila je džudistkinja Anrea Stojadinov. Fudbaleri Crvene zvezde dobitnici su nagrade za najbolji juniorski klub. Za najboljeg trenera mladih proglašen je trener omladinaca FK Crvena zvezda Slavoljub Đorđević. Vaterpolista Marko Radović dobitnik je nagrade za najboljeg mlađeg seniora. Za najbolju mlađu seniorku proglašena je džudistkinja Anja Obradović.

Priznanje „Crveno-belo srce“ pripalo je Delijama, navijačima Crvene zvezde, za dugogodišnju organizaciju prikupljanja humanitarne pomoći i novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije, kao i organizovanje akcija dobrovoljnog davanja krvi. Priznanje je primio Ljubomir Stanković, predsednik Udruženja građana „Delije Sever“ od Dragana Džajića, treće Zvezdine zvezde i počasnog predsednika FK Crvena zvezda. Priznanje za medijsku ličnost godine pripala je glumcu Viktoru Saviću.

Priznanje za poslovnog partnera godine pripala je kompaniji Gazprom i Telekomu Srbija. Dobitnik Nagrade za životno delo je legendarni fudbaler Miloš Šestić. Nagradu mu je uručio prošlogodišnji laureat Dane Korica. Nagrada za životno delo pripala je i Nenadu Stekiću. Umesto čuvenog atletičara priznanje je primila njegova supruga Jasenka od dr Nebojše Čovića, predsednika UO SD Crvena zvezda i predsednika KK Crvena zvezda. Specijalno priznanje SD Crvena zvezda pripalo je atletičaru Crvene zvezde Strahinji Jovančeviću koji je osvojio bronzu na dvoranskom EP u Glazgovu obaranjem državnog rekorda u skoku u dalj. Specijalno priznanje SD Crvena zvezda pripalo je Ragbi liga klubu koji je po drugi put uzastopno osvojio sva četiri trofeja u seniorskoj konkurenciji. Hokejaški klub Crvena zvezda dobio je specijalno priznanje za osvajanje istroijske titule u IHL regionalnoj ligi. Specijalno priznanje Sportskog društva pripalo je i Atletskom klubu Crvena zvezda koji je tokom 2019. godine na domaćoj sceni osvojio čak 8 ekipnih trofeja. Košarkaški klub Crvena zvezda dobtnik je Specijalnog priznanja SD Crvena zvezda. Džudo klub Crvena zvezda je specijalno priznanje dobio za osvajanje 3. mesta u Ligi šampiona, kao i duple krune na Ekipnom prvenstvu Srbije. Najbolji stručnjak u našem Sportskom društvu u protekloj godini je Ljubiša Majdov, trener crveno-belih džudista i našeg šampiona Nemanje Majdova.

Nagradu za najbolju sportistkinju dobila je kik bokserka Staša Veić. Za najboljeg sportistu Crvene zvezde u protekloj godini proglašen je džudista Crvene zvezde Nemanja Majdov. U protekloj godini za najbolji klub Sportskog društva Crvena zvezda sa pravom je proglašen  Fudbalski klub.