СД Црвена звезда ове године прославило је 75 година постојања. Свечаности у медија центру стадиона Рајко Митић присуствовао је испред Спортског савеза Србије генерални секретар Горан Маринковић.

За најбољег пионира награду примио каратиста Андреј Станић од Милана Баштинца, члана УО СД Црвена звезда. За најбољу пионирку проглашена је кошаркашица Марија Авлијаш. Најбољи пионирски клуб у протеклој години био је Карате клуб Црвена звезда. Најбољи кадет у претходној години био је тенисер Стефан Поповић, а за најбољу кадеткињу Црвене звезде проглашена је веслачица Маја Мишљеновић. Одбојкаши Црвене звезде добили су награду за најбољи кадетски клуб. Фудбалер Илија Бабић добио је признање за најбољег јуниора. Најбоља јуниорка Црвене звезде у протеклој години била је џудисткиња Анреа Стојадинов. Фудбалери Црвене звезде добитници су награде за најбољи јуниорски клуб. За најбољег тренера младих проглашен је тренер омладинаца ФК Црвена звезда Славољуб Ђорђевић. Ватерполиста Марко Радовић добитник је награде за најбољег млађег сениора. За најбољу млађу сениорку проглашена је џудисткиња Ања Обрадовић.

Признање „Црвено-бело срце“ припало је Делијама, навијачима Црвене звезде, за дугогодишњу организацију прикупљања хуманитарне помоћи и новогодишњих пакетића за децу са Косова и Метохије, као и организовање акција добровољног давања крви. Признање је примио Љубомир Станковић, председник Удружења грађана „Делије Север“ од Драгана Џајића, треће Звездине звезде и почасног председника ФК Црвена звезда. Признaње за медијску личност године припала је глумцу Виктору Савићу.

Признање за пословног партнера године припала је компанији Газпром и Телекому Србија. Добитник Награде за животно дело је легендарни фудбалер Милош Шестић. Награду му је уручио прошлогодишњи лауреат Дане Корица. Награда за животно дело припала је и Ненаду Стекићу. Уместо чувеног атлетичара признање је примила његова супруга Јасенка од др Небојше Човића, председника УО СД Црвена звезда и председника КК Црвена звезда. Специјално признање СД Црвена звезда припало је атлетичару Црвене звезде Страхињи Јованчевићу који је освојио бронзу на дворанском ЕП у Глазгову обарањем државног рекорда у скоку у даљ. Специјално признање СД Црвена звезда припало је Рагби лига клубу који је по други пут узастопно освојио сва четири трофеја у сениорској конкуренцији. Хокејашки клуб Црвена звезда добио је специјално признање за освајање истроијске титуле у ИХЛ регионалној лиги. Специјално признање Спортског друштва припало је и Атлетском клубу Црвена звезда који је током 2019. године на домаћој сцени освојио чак 8 екипних трофеја. Кошаркашки клуб Црвена звезда добтник је Специјалног признања СД Црвена звезда. Џудо клуб Црвена звезда је специјално признање добио за освајање 3. места у Лиги шампиона, као и дупле круне на Екипном првенству Србије. Најбољи стручњак у нашем Спортском друштву у протеклој години је Љубиша Мајдов, тренер црвено-белих џудиста и нашег шампиона Немање Мајдова.

Награду за најбољу спортисткињу добила је кик боксерка Сташа Веић. За најбољег спортисту Црвене звезде у протеклој години проглашен је џудиста Црвене звезде Немања Мајдов. У протеклој години за најбољи клуб Спортског друштва Црвена звезда са правом је проглашен  Фудбалски клуб.