Четврту сезону Сеоских игара Спортског савеза Србије отворили смо такмичењем у Пријепољу. У дворишту ОШ „Свети Сава“ окупиле су се екипе: Kосатица, Милошев До, Ивање и Бродарево. Спортски савез Пријепоље, а на иницијативу секретара Луке Шуљагића, прихватио се изазова организације ове манифестације по први пут. Током читавог дана све такмичаре бодрили су председник општине Владимир Бабић и већник за спорт Зоран Деспотовић.
Такмичари су се надметали у 11 дисциплина – мали фудбал, одбојка, шах, скок у даљ, бацање камена с рамена, надвлачење конопца, надвлачење штапа, обарање руку, народно рвање, полигон спретности, а трка у џаку која је уведена ове године изазвала је највећу пажњу. По завршетку свих дисциплина добили смо и победника – екипу Бродарева, која је била доминантна у дисциплинама скок у даљ (скок Анеса Тумбула 3,08), бацање камена (хитац Аднана Синанчевића 12,30), народном рвању и малом фудбалу. Председник Спортског савеза Пријепоље Адис Балија одлучио је да на овом такмичењу не буде у улози спортског функционера већ такмичара.
Тако ће Бродарево представљати општину Пријепоље на Регионалном такмичењу у августу месецу у Kраљеву!
Велико хвала свим такмичарима на добром расположењу, Спортском савезу Пријепоље, судијама и локалној самоуправи на гостопримству и помоћи у организацији, а ВОДА ВОДИ на освежењу.
Надамо се да ће Сеоске игре Спортског савеза Србије заживети у Пријепољу.